La Gemmes – Lay-on hierontalaite jalokivellä

49.00 

Kauniita jalokiviä yhdistettynä hienoihin värähtelyihin, tämä on La Gemmesin uusi värähtelevä hierontalaite. Tämä tyylikäs hierontalaite on voimavara. Hellävaraiset tärinät ja jalokivien parantava vaikutus hemmottelevat ihoasi herkällä tavalla.

Käytä hierontalaitetta kasvoillasi hienovaraiseen kasvohierontaan, virkistä ihoasi stimuloimalla ihon verenkiertoa tai valmistautumalla ihonhoitoon. Tämä hierontalaite sopii myös hyvin herkille kehosi osille. Stimuloi intiimejä alueitasi, kuten nännejä tai klitorista ja tunne kehosi värähtely ja kivien vaikutusta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 8717903274965 Osasto:

Kuvaus

Hierontalaite sopii mukavasti käteen tyylikkään muotoilunsa ansiosta ja tuottaa 6000 tärinää minuutissa, joten voit käyttää sitä tarkasti. Se tulee kauniissa säilytyskotelossa, joten voit ottaa sen mukaasi minne ikinä menetkin. Hierontalaite on helppokäyttöinen, ja voit käynnistää tai sammuttaa hierontalaitteen yhdellä painalluksella. Akku on helppo vaihtaa irrottamalla kytkimen kansi vastapäivään.

Kuinka valita jalokivi

Voit valita sopivan kiven intuitiosi perusteella. Et voi tehdä väärää päätöstä; valitsemasi kivi on oikea kivi sinulle sillä hetkellä. Jos et ole varma, minkä kiven haluat, voit myös valita kiven energisten ominaisuuksien perusteella. Saatat huomata, että kun olet käyttänyt kiveä tietyn ajan, sinusta tuntuu, että haluat mieluummin toisen kiven. Luota tunteisiisi ja valitse kivi mikä tuntuu oikealta sillä hetkellä.

 

Tekniset tiedot:

Koko: 15 x 2,5 cm

Materiaali: Metalli ja 100% jalokivi

Paristo: 1 AA (ei sisälly toimitukseen)

HUOM! Koska kivet ovat luonnontuotteita, jokainen kivi on ainutlaatuinen, ja jokaisen kiven väri ja koko vaihtelevat. Kivissä on pieniä epätäydellisyyksiä. Ole varovainen, kun säilytät kiveäsi, sillä se voi rikkoutua pudotessaan. On normaalia, että kivi saa halkeamia tai jopa rikkoutuu ajan kuluessa. Tämä johtuu siitä, että kivi imee energiaa. Huolehdi kivestä ja tarkista aina etukäteen, onko kivi edelleen ehjä, ennen kuin käytät sitä.

Lisätiedot

Paino 0.18 kg
Jalokivi

Ametisti, Jade, Ruusukvartsi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

La Gemmes - Lay-on hierontalaite jalokivellä

Valitse vaihtoehdot
Poista