YESforLOV – luonnollinen liukuvoide aloe veralla

24.90 

YESforLOV-luonnollinen unisex-liukuvoide on valmistettu 98% luonnollisista ja 96% orgaanisista ainesosista ISO 16128 -standardin mukaisesti. Se edistää luonnollisesti nautintoa ja intiimiä hyvinvointia.

Sen koostumuksella, joka on rikastettu aloe veralla ja salvia uutteella, on tärkeä rooli kosteuden tuotantossa. Se vähentää epämukavuutta. Tämä orgaaninen liukuvoide sopii yhteen kaikkien seksilelujen ja kondomien  kanssa kunnioittaen ihoa ja herkkiä limakalvoja.

Tuotetunnus (SKU): 3700444604907 Osasto:

Kuvaus

Liukuvoide sisältää 98% luonnollisia ja 96% orgaanista alkuperää olevia ainesosia. Sen koostumus ei ärsytä, ei sisällä hajusteita, väriaineita, silikonia tai mineraaliöljyä. Säilöntäaineita käytetään estämään mikro -organismien (bakteerit ja emättimen mykoosi) kehittymistä.

Salvian ja Aloe Veran yhdistelmän hyödyllinen vaikutus pehmentää ja rauhoittaa intiimejä limakalvoja, sekä torjuu tehokkaasti kuivumista, kutinaa ja epämukavuutta.

Yhteensopiva kaikkien seksilelujen ja kondomien kanssa

Luonnollinen liukuvoite on suunniteltu mukautumaan emättimen pH -arvoon estääkseen häiriöt, jotka voivat aiheuttaa bakteeri -infektioita tai mykoosia.

YESforLOV pakkaus – sen tuubi on valmistettu biologisesti tuotetusta kasvimuovista, joka on 100% kierrätettävää ja valmistettu sokeriruo’osta (40% luonnollista polyeteeniä). Ulompi pakkaus on valmistettu PEFC -ympäristöketjusta tulevasta voimapaperista ja painettu kasvimusteilla.

Lisätiedot

Paino 0.135 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

YESforLOV - luonnollinen liukuvoide aloe veralla

24.90