Liukuvoiteet

Liukuvoiteet kuuluu makkariin! Ne tuovat nautintoa ja lisäävät tuntoherkkyyttä. Liukuvoideita voi käyttää emätin- ja anaaliseksissä, itsetyydytyksessä ja seksivälineiden kanssa.

Suodattimet
Valmis
 • 6.99 31.99 

  EROS Bio & Vegan Aqua on vesipohjainen lääketieteellinen liukuvoide, joka on vegaaniseuran rekisteröimä. Se on 100% luonnollinen liukuvoide, jolla on todistettu ensiluokkainen EROS -laatu ja joka on kehitetty erityisesti vegaaneille. Se on myös vesiliukoinen, rasvaton, neutraalin makuinen, väritön ja hajuton.

  Ominaisuudet:

  • Vesipohjainen liukuvoide
  • Neutraali maku ja haju
  • Ei hajusteita tai öljyjä
  • Vegaani
 • 4.99 9.99 

  Tämä vesipohjainen liukuvoide antaa sinulle lisämukavuutta. Se ei ainoastaan anna kosteutta, vaan se on myös hyväksi kehollesi. Se ei ole tahmea, se on dermatologisesti testattu, siinä ei ole säilöntäaineita, hajua, väriä, öljyjä tai hajusteita. Se on hypoallergeeninen eikä se sisällä parabeeneja.

  Ainesosat: Vesi, glyseriini, hydroksietyyliselluloosa, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini.

  Ominaisuudet:

  • Vesipohjainen
  • Ei hajua ja makua
  • Ei hajusteita tai öljyjä
  • Ei sisällä parabeenejä
  • Dermatologisesti testattu
 • 7.99 54.99 

  Silikonipohjainen liukuvoide, jossa on ainutlaatuinen koostumus. Tässä liukuvoiteessa on 100% Premium -silikonia, jonka on testannut EROS. Äärimmäisen pitkään suoritukseen joka ei kuivu kesken.

  Sopii yhteen vaan lasi ja metallisten lelujen kanssa.

   

 • 4.99 42.99 

  Ihanteellinen täydennys nautintoon!

  Miellyttävä ja vesipohjainen liukuvoide tarjoaa kevyen ja luotettavan ratkaisun tilanteisiin, joissa emättimen luonnollinen kosteus ei ole riittävää. Mutta jopa ilman tätä ongelmaa se tarjoaa suuremman tunteen ja jännityksen seksin aikana. Ja AQUAglide tarjoaa lukuisia etuja muihin liukuvoiteisiin verrattuna. Voit käyttää sitä esimerkiksi korkealaatuisena hierontageelinä tai ihanteellisena lisänä lateksikondomien kanssa.

   

 • -21% Pois
  7.90 

  Tämä vesipohjainen anaaliliukuvoide on hajuton ja väritön, sen koostumus on täyteläinen ja kestävä, jotta anaaliyhdynnästäsi tulee mahdollisimman miellyttävä. Liukuvoide sopii lateksikondomien kanssa, kunnioittaa ihoa, sopii suuseksiin ja myös seksilelujen kanssa käytettäväksi. Nanami Anal Thick liukuvoide on just erinomainen anaaliseksiin, mutta sopii kaikenlaiseen seksiin ja hierontaan.

 • Nanami Neutral liukuvoide
  9.95 

  Nanami Neutral vesipohjainen liukuvoide on sileä, silkkinen, hajuton, väritön ja neutraali. Liukuvoide sopii lateksikondomien kanssa, kunnioittaa ihoa, sopii suuseksiin, lelujen kanssa ja täydellinen eroottiseen hierontaan.

 • 12.99 19.99 

  Aqua Comfort Anal on ensiluokkainen, ainutlaatuinen vesipohjainen anaaliliukuvoide, joka tarjoaa erinomaisen, ei-tahmean ja pitkäkestoisen luiston. Tunne on syvä ja silkkinen jättämättä iholle jäämiä käytön jälkeen.

  Aqua Comfort Anal on pH-tasapainoinen eikä se sisällä parabeenejä, glyseriiniä ja propyleeniglykolia, joita usein löytyy tavanomaisista vesipohjaisista liukuvoiteista.

  Tuote on turvallinen käyttää kondomien ja kaikkien seksilelujen kanssa. Se on helppo huuhdella pois saippualla ja vedellä.

   

   

 • 12.90 19.90 

  Aqua Comfort on erinomainen ja ainutlaatuinen vesipohjainen liukuvoide, joka tarjoaa nautinnollisen ja pitkäkestoisen luiston. Tunne on täyteläinen ja silkkinen eikä jätä jäämiä iholle käytön jälkeen.

  Koostumus ei sisällä parabeenejä, glyseriiniä ja propyleeniglykolia, joita tavallisesti löytyy tavanomaisista vesipohjaisista liukkareista. Parabeenien ja propyleeniglykolin tiedetään olevan ihoa ärsyttäviä. Glyseriini on sokerialkoholi, joka tarjoaa hyvän ympäristön Candida albicansille, joka on yleisin sieni -organismi, joka on vastuussa emättimen hiiva -infektioista.

  Swede on alentanut pH-arvon 4,5:een, mikä on emättimen keskimääräinen pH-arvo. Liukuvoidetta on turvallinen käyttää kondomin ja kaikkien seksilelujen kanssa.

 • swede womans sensitiveswede woman sensitive
  12.95 19.95 

  Woman Sensitive perustuu Sweden innovatiiviseen vesipohjaiseen Aqua Comfort -koostumukseen. Hyvä liukuvoide, erityisesti ihmisille, jotka ovat yliherkkiä hajusteille. Woman Sensitive liukuvoideen Swede on lisännyt myös useita luonnollisia aktiivisia aineita, jotka auttavat ehkäisemään ärsytystä ja epämukavuutta. Sisältää aloe veraa, pellavansiemenuutetta ja kamomillauutetta.

  Ei sisältää glyreriiniä eikä parabeeneja.

 • 10.99 35.99 

  JO Hybrid Lubricant hybriidiliukuvoite parantaa nautintoa silikonin ja vesipohjaisen liukuvoiteen sekoituksella.

  Valmistettu vain korkealaatuisesta farmaseuttisesta silikonista ja vaan puhtaista ainesosista, JO Hybrid on silkinpehmeä, pitkäkestoinen hybridiliukuvoide, joka ei koskaan muutu tahmeaksi.

  Koe silikonivoiteen tunne erityisessä koostumuksessa, joka huuhtoutuu helposti aivan kuten vesipohjainen liukuvoide.

  Liukas, kosteuttava koostumus käyttää kasvipohjaista glyseriiniä ja on valmistettu Yhdysvalloissa tiukkojen FDA:n turvallisuusohjeiden mukaisesti.

  100% lateksiyhteensopiva ja turvallinen käytettäväksi kaikkien lelujen kanssa.

 • 8.99 15.99 

  Koe jäinen jännitys tehostamaan aistillista nautintoasi. Virkistävä JO H2O Cool on valmistettu markkinoiden hienoimmista farmaseuttisista ainesosista, joihin on lisätty mentolia.

  JO H2O Cool tarjoaa aistillista mielihyvää ja mukavuutta seksileikkeihin, joka ei ole koskaan tahmeaa.

  Turvallinen käytettäväksi kondomien ja kaikkien lelujen kanssa. Ei sisällä silikonia, vahaa tai öljyä.

 • 24.00 38.00 

  Jännitys..  Läheisyys…  Tyytyväisyys.. überlube luksus silikoniliukuvoide antaa sinun tuntea kaikki tunteet, jotka haluat tuntea!

  Antaa überpitkäkestoisen luiston. Sopii erinomaisesti hierontaan ja käytettäväksi lasi ja metalli seksilelujen kanssa.

 • 24.90 

  YESforLOV-luonnollinen unisex-liukuvoide on valmistettu 98% luonnollisista ja 96% orgaanisista ainesosista ISO 16128 -standardin mukaisesti. Se edistää luonnollisesti nautintoa ja intiimiä hyvinvointia.

  Sen koostumuksella, joka on rikastettu aloe veralla ja salvia uutteella, on tärkeä rooli kosteuden tuotantossa. Se vähentää epämukavuutta. Tämä orgaaninen liukuvoide sopii yhteen kaikkien seksilelujen ja kondomien  kanssa kunnioittaen ihoa ja herkkiä limakalvoja.