Stimuloivat tuotteet

Stimuloivat tuotteet lisäävät naisen tuntoherkkyyttä ja nautintoa. Tuotteet voimistavat verenkiertoa ja lämmittävät.

Suodattimet
Valmis
 • Loppu varastosta
  30.00 

  Dame klitorissseerumi on pH-tasapainoitettu (pH noin 4) ja sisältää luonnollisista ainesosista, jotka herättävät klitoriksesi lämpimällä pistelyllä. Yksi pumppaus kiihotusseerumia lisää tuntoherkkyyttä, kiihdyttää hermopäätteitä ja lisää mielihyvää.

  Cruelty-free

 • 120.00 

  High On Love X CalExotics -yhteistyö: Objects of Desire -lahjasetti sisältää täysikokoisen (30 ml) stimuloivan öljyn ja premium silikonilla valmistettu JOPEN-hierontalaitteen.

 • 136.00 

  Objects of Pleasure -lahjasetti sisältää täysikokoisen (30 ml) Stimulating O Gel -geelin ja Jopen Dual Stimulator -laitteen, joka on ylellinen kristallikoristeinen silikonivibraattori, jossa on 7 eri asetusta ja 5 nopeutta. Tietoja HighOnLove Stimulating O -geelistä naisille: Uskomattoman sileä ja ylellinen vesipohjainen HighOnLove® Stimulating O’Gel on luonnollisten ainesosien yhdistelmä korkealaatuisen kannabiksen…

 • Loppu varastosta
  24.90 

  Seksikäs ja nautinnollinen, HighOnLoven kosteuttavaa huulikiilto saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä, jolloin ne tuntuu vastustamattomasti suudeltavalta. Ei jätä huulia tahmeaksi. Parantaa esileikkiä lisäämällä herkkyyttä intiimialueille..

  Sisältää hempunsiemenöljyä.

  Vegaani

  Cruelty Free

   

 • 54.90 

  Aistillinen yhdistelmä luonnollisia öljyjä, mukaan lukien korkealaatuinen hampunsiemenöljy. Voimakkaampi ja syvempi orgasmi!  Tämä innostava sekoitus lisää verenkiertoa, edistää luonnollisen kosteuden tuotantoa ja herättää lopulta aistit, jotka huipentaa orgasmiasi. HighOnLove stimulointiöljy on suunniteltu niille, jotka kokevat emättimen kuivuutta, epämukavuutta ja heikentynyttä libidoa. Huolellisesti luotu naisille ja parien arvostama. 100% luonnollinen. Valmistettu pieninä erinä korkeimman laadun takaamiseksi. 30ml.

 • 34.90 

  Intense Clitoral Gel sisältää japanilaista piparminttua. Sitä voidaan käyttää esileikkiin, klitoriksen stimulaatioon yhdynnän aikana tai lelun kanssa. Suosittelemme, että laitat herneen kokoisen määrän geeliä sormellesi ja hierot sen suoraan klitorikseen. Intimate Earth -tuotteet eivät sisällä mentolia.

   

  30 ml

 • 25.90 

  Tämä voimakas kasvitieteellinen tuote luo lämpimän ja erittäin ainutlaatuisen tunteen, joka herättää hermopäätteet, lisää verenkiertoa ja saa naisen tuntemaan enemmän kuin koskaan ennen!

  ON Arousal Oil -öljy on 100% täysin luonnollinen tuote  ja sen käyttö auttaa naisen kehoa reagoimaan helpommin fyysiseen stimulaatioon, joka nostaa hänen kiihottumistasoaan. Se antaa naisille mahdollisuuden saavuttaa orgasmin helpommin.

  Toinen ON Arousal Oil -öljyn hieno etu on, että se voi itse asiassa auttaa joitain naisia ​​lisäämään omaa kosteuden tuotantoa. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä naisille, jotka käyvät läpi hormonaalisia muutoksia, kohdunpoistoa tai käyttävät lääkkeitä, joilla on taipumus heikentää kehon kykyä kosteutua.