Uncategorized

Suodattimet
Valmis
 • 14.99 

  Gaia Eco Bullet Vibrator on maailman ensimmäinen biohajoavasta muovista valmistettu vibraattori! Se on valmistettu BioFeelistä ja PLA: sta, jotka ovat kierrätettäviä materiaaleja. Maapallosta huolehtiminen on yhä useammille ihmisille etusijalla, samoin kuin henkilökohtainen terveys ja hyvinvointi. Tämä sai Blushin luomaan edullisen ja kauniin lelun, joka edustaa näitä arvoja. Eco Bullet -vibraattorissa on voimakas värähtely ja sitä on helppo hallita painamalla pohjassa olevaa painiketta.

  Sopii tosi hyvin ensimmäiseksi leluksi, lisäksi pienen koon ansiosta voit sen ottaa mukaan mihin vaan. Käytetään klitoriksen ja rintojen stimulointiin

   

   

 • 8.99 

  Huzzy on uusi kondomibrändi, joka pyrkii tasa -arvoisiin seksisuhteisiin kaikille. On tärkeää, että jokainen voi samaistua kauneuden, rakkauden ja seksin sanomaan. Näin Huzzy takaa enemmän tunnustusta ja mukauttaa kauneuden perusidean terveeseen ja rehelliseen kuvaan, koska rakkaus on kaikille!

   

  Huzzy-kondomit on valmistettu 100% vegaanisesta lateksista neutraalilla silikonipohjaisella liukuvoideella. Niitä on helppo laittaa päällä. Jokaisessa paketissa on inspiroiva Kama Sutra -kortti.