vibraattori

Suodattimet
Valmis
  Active Filters
  Filter by Category
  Filter by Price

  Min Hinta:

  Enimmäishinta:

 • 139.90 

  Laadukas ja ylellinen Crave Duet Flex -vibraattori. Crave Duet Flex on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on sekä vesitiivis että hiljainen.

  Ainutlaatuinen kaksikärkinen muotoilu ympäröi klitorista ja vahvistaa tärinää siellä, missä haluat sitä eniten. V-muotoiset reunat tarjoavat tarkemman tärinän, joka sopii erinomaisesti esi-leikkiin!Korkealaatuinen metallipohja ja ainutlaatuiset moottorin kiinnikkeet pitävät tärinän silikonikärjissä eivätkä kädessäsi.

  Duet Flex on suunniteltu hemmottelemaan kehosi pehmeillä kaarevilla kärjillä, jotka taipuvat sopimaan minne tahansa sinulle tuntuu parhaalta.

  Ei akkuja, eikä johtoja, joten se on vaivaton ja ympäristöystävällinen.

  Poista Duet Flex -alustan korkki ja kytke se suoraan mihin tahansa tavalliseen USB -porttiin. Vibraattori latautuu täyteen alle kahdessa tunnissa, joten se on valmis käytettäväksi silloin, kun sinä olet.

 • LELO Soraya WaveLelo Soraya Wave vibraattori
  259.00 

  Ylellinen rabbit-vibraattori LELOlta. 
  Ultrapehmeä premium-silikoni, joka on erityisen pehmeä tuntuinen iholla. LELOn klassinen vartalolle turvallinen silikoni on hygieeninen ja mahdollistaa parhaan mielihyvään.

  LELO Soraya Wave tuo sinulle intensiivisiä, voimakkaita orgasmeja, jotka kestävät pitkään..

  Toimitetaan 6-10 arkipäivässä

 • 44.50 

  Martinella, klitorisstimulaattori, jonka avulla voit tuntea olosi kuningattareksi ilman, että sinun tarvitsee olla riippuvainen kenestäkään. Nauti seksuaalisuudestasi ja syvimmistä tuntemuksistasi…

  Ruusun varsi toimii tehokkaana high power point-vibraattorina. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, herkkä ja eroottinen pehmeä silikoniperhonen liikkuu värähtelyn mukana, jotta voit stimuloida mitä tahansa kehon osaa. Perhonen ei ainoastaan liikuttaa siipiä, vaan muuttuu kaksinkertaiseksi nautinnoksi!

 • satisfyer marvelous four
  84.95 

  Miksi vain yksi lelu, kun sinulla voi olla 4? Tutustu maksimaaliseen monipuolisuuteen ja löytää neljä Satisfyerin bestsellereistä. Kokoelmasta löydyy klassinen vibraattori, paineaaltokiihotin, pupuvibraattori ja anaalistimulaattori. Silikonilelut ovat vaihdettavissa ja ne voidaan helposti kiinnittää alustaan ​​90° pyörivällä ja napsauttavalla liikkeellä.