vibraattori

Suodattimet
Valmis
 • 139.90 

  Laadukas ja ylellinen Crave Duet Flex -vibraattori. Crave Duet Flex on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on sekä vesitiivis että hiljainen.

  Ainutlaatuinen kaksikärkinen muotoilu ympäröi klitorista ja vahvistaa tärinää siellä, missä haluat sitä eniten. V-muotoiset reunat tarjoavat tarkemman tärinän, joka sopii erinomaisesti esi-leikkiin!Korkealaatuinen metallipohja ja ainutlaatuiset moottorin kiinnikkeet pitävät tärinän silikonikärjissä eivätkä kädessäsi.

  Duet Flex on suunniteltu hemmottelemaan kehosi pehmeillä kaarevilla kärjillä, jotka taipuvat sopimaan minne tahansa sinulle tuntuu parhaalta.

  Ei akkuja, eikä johtoja, joten se on vaivaton ja ympäristöystävällinen.

  Poista Duet Flex -alustan korkki ja kytke se suoraan mihin tahansa tavalliseen USB -porttiin. Vibraattori latautuu täyteen alle kahdessa tunnissa, joten se on valmis käytettäväksi silloin, kun sinä olet.

 • paineaaltokiihotinpaineaaltokiihotin
  44.50 

  Tutustu Martinellaan – ainutlaatuiseen ruusunmuotoiseen klitoriksen stimulaattoriin, joka vie sinut uusiin nautinnon korkeuksiin! Kymmenen erilaista imemis- ja värähtelytoimintoa takaavat maksimaalisen mielihyvän. Lisäksi voit nauttia silikonisen perhosstimulaattorin pehmeästä kosketuksesta. Tämä vesitiivis ja USB-ladattava lelu on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ja sen kaksi voimakasta moottoria toimivat hiljaa, pitäen salaisuutesi turvassa. Koe intensiivisempi nautinto Martinellan kanssa!

 • satisfyer marvelous four
  84.95 

  Miksi vain yksi lelu, kun sinulla voi olla 4? Tutustu maksimaaliseen monipuolisuuteen ja löytää neljä Satisfyerin bestsellereistä. Kokoelmasta löydyy klassinen vibraattori, paineaaltokiihotin, pupuvibraattori ja anaalistimulaattori. Silikonilelut ovat vaihdettavissa ja ne voidaan helposti kiinnittää alustaan ​​90° pyörivällä ja napsauttavalla liikkeellä.