Martinella Stimulator with Point – hot red

44.50 

Tutustu Martinellaan – ainutlaatuiseen ruusunmuotoiseen klitoriksen stimulaattoriin, joka vie sinut uusiin nautinnon korkeuksiin! Kymmenen erilaista imemis- ja värähtelytoimintoa takaavat maksimaalisen mielihyvän. Lisäksi voit nauttia silikonisen perhosstimulaattorin pehmeästä kosketuksesta. Tämä vesitiivis ja USB-ladattava lelu on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ja sen kaksi voimakasta moottoria toimivat hiljaa, pitäen salaisuutesi turvassa. Koe intensiivisempi nautinto Martinellan kanssa!

Kuvaus

Paineaaltokiihotin Martinella vie sinut uusiin nautinnon korkeuksiin! Tämä ainutlaatuinen klitoriksen stimulaattori, jossa on ruusunmuotoinen pää ja silikoninen perhosstimulaattori, tarjoaa 10 erilaista imemis- ja värähtelytoimintoa. Martinella on suunniteltu naisille, jotka haluavat hallita omaa nautintoaan.

Martinella on täysin vesitiivis IPX7-standardin mukaisesti, valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja ladattavissa USB:n kautta. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa sen mukaan kylpyyn tai suihkuun ja nauttia erilaisista nautinnon kokemuksista missä tahansa. Kahden voimakkaan moottorin ansiosta Martinella toimii hiljaisesti, joten salaisuutesi on turvassa.

Kuvittele, kuinka Martinellan 10 imutoimintoa ja 10 värähtelytoimintoa voivat viedä sinut uusiin nautinnon korkeuksiin. Tämä paineaaltokiihotin, jossa on silikoninen perhosstimulaattori, on suunniteltu tuottamaan sinulle maksimaalista mielihyvää. Täydellinen jokaiseen intiimiin hetkeen, Martinella tarjoaa monipuolisen valikoiman kokemuksia.

Martinellan hiljainen toiminta ja korkealaatuinen silikoni takaavat mukavuuden ja luottamuksen käyttöön. Sen monipuoliset toiminnot takaavat miellyttävän ja jännittävän kokemuksen joka kerta. Olitpa sitten ensikertalainen tai kokenut käyttäjä, Martinella on sinulle sopiva lelu.

Käyttämällä Martinellaa voit kokea uudenlaisia nautinnon hetkiä. Se sopii erinomaisesti esileikkiin kumppanisi kanssa tai yksin käytettäväksi. Sen erilaiset toiminnot takaavat, että löydät aina juuri sinulle sopivan tavan nauttia.

Muista käyttää suosikkivesipohjaista liukuvoidettasi, kuten Nanami N-506, jotta kokemus olisi vielä intensiivisempi. Puhdista se jokaisen käytön jälkeen lelunpuhdistusaineella, kuten N-507, jotta Martinella pysyy kanssasi läpi elämäsi.

Tutustu Martinellan eri toimintoihin ja löydä uusia tapoja kokea nautintoa. Kukkaosassa on 10 erilaista imutoimintoa, jotka stimuloivat klitorista ja tarjoavat syvää tyydytystä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

paineaaltokiihotin

Martinella Stimulator with Point - hot red

44.50