Gaia Eco Bullet Vibraattori

14.99 

Gaia Eco Bullet Vibrator on maailman ensimmäinen biohajoavasta muovista valmistettu vibraattori! Se on valmistettu BioFeelistä ja PLA: sta, jotka ovat kierrätettäviä materiaaleja. Maapallosta huolehtiminen on yhä useammille ihmisille etusijalla, samoin kuin henkilökohtainen terveys ja hyvinvointi. Tämä sai Blushin luomaan edullisen ja kauniin lelun, joka edustaa näitä arvoja. Eco Bullet -vibraattorissa on voimakas värähtely ja sitä on helppo hallita painamalla pohjassa olevaa painiketta.

Sopii tosi hyvin ensimmäiseksi leluksi, lisäksi pienen koon ansiosta voit sen ottaa mukaan mihin vaan. Käytetään klitoriksen ja rintojen stimulointiin

 

Toimitus 3-5 arkipäivää

 

 

Tuotetunnus (SKU): BL-83901 Osasto:

Kuvaus

BioFeel -materiaali on biomuovi, polymeeriyhdiste, joka on sekoitettu maissitärkkelykseen. BioFeel käyttää vähemmän energiaa ja tuottaa vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä kuin mikään muu markkinoilla oleva lelu. Täydellinen valinta vibraattorin materiaaliksi, koska se ei ole huokoinen. Se on kehon turvallinen ja helppo puhdistaa lelujen puhdistusaineella. Lisäksi lataa Eco Bullet nopeasti mukana toimitetulla USB -kaapelilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Gaia Eco Bullet Vibraattori

14.99