GLÄS – KAAREVA G-SPOT LASIDILDO

31.90 

Gläsin kaareva G-Spot-lasidildo on kirkas, huolellisesti muotoiltu ilo-tuote, jossa on varovasti pyöristetty varsi. Siinä on erityisesti suunnitellut nupit sen kärjessä jännittävän stimulaation lisäämiseksi ja sauva on ergonomisesti suunniteltu toimimaan vuorovaikutuksessa G-pisteen kanssa.

 

Tuotetunnus (SKU): E26335 Osasto:

Kuvaus

Kaareva G-Spot-lasidildo on käsintehty aikuisten lelu, jonka varsi on hienovaraisesti mutkikas lisäämään nautintoa leikin aikana. Tuote on rakennettu täydelliseen G-pisteen stimulaatioon, ja laajennettu pää lisää kiihottumista ja erityisesti sijoitetut nupit luovat sanoinkuvaamatonta seksuaalista kokemusta.

Kaareva G-Spot-lasidildo on valmistettu hypoallergeenisesta, vartaloturvallisesta borosilikaattilasista, joka on murtumiskestävä ja takaa pitkäkestoisen leikin ilman huolta. Se sopii hyvin kaikkien voiteluaineiden kanssa ja se on helppo puhdistaa saippualla ja vedellä jatkuvaa käyttöä varten. Voit käyttää dildoa lämpimänä jos laitat sen kuuman veden alle hetkeksi tai jäähdyttämällä sitä pakastimessa herkän, eroottisen kiihottumisen tunteen aikaansaamiseksi. Tämä monipuolinen, tyylikäs gläs -tuote on erinomainen lisä nautintojen etsijän kokoelmaan.

Vähimmäishalkaisija

1,90 cm

Suurin halkaisija

3,20 cm

Työntösyvyys

12,00 cm

Lisätiedot

Paino 0.236 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

GLÄS - KAAREVA G-SPOT LASIDILDO

31.90