LA GEMMES – BUTT PLUG RUUSUKVARTSI

49.90 

La Gemmes anustappi on valmistettu 100% jalokivestä ja alumiiniseoksesta.

Käyttämällä anustappia yhdynnän aikana tunteet lisääntyvät ja orgasmit voimistuvat. Miehillä anustapin käyttö stimuloi eturauhasta.

Voit kokea jalokivien parantavan ja pehmentävän energiaa nautinnon tai yhdynnän aikana.

Käytä aina liukuvoidetta, kun asetat anustappia.

Tuotetunnus (SKU): 8717903274828 Osasto:

Kuvaus

Jalokivet tunnetaan parantavista energia ominaisuuksistaan ​​ja jokaisella kivellä on oma energiansa, joka tuo sinut enemmän kosketukseen itsesi kanssa. Kaikki kivet ovat 100% luonnollisia eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja, silikoneja tai BPA:ta. Ne ovat maan antamia ja käsintehtyjä, joten jokainen kivi on muodoltaan, kooltaan ja väriltään ainutlaatuinen ja pienet ”epätäydellisyydet” tekevät kivistä täydellisiä. Ole varovainen kiven säilytyksen kanssa, koska se rikkoutuu jos se putoaa.

 

Tekniset tiedot:

Koko: noin 9 x 3,3 cm

Materiaali: ruusukvartsi ja alumiini

100% luonnollinen jalokivi

Ei kemikaaleja, silikonia tai muovia

Koska kivet ovat luonnontuotteita, jokainen kivi on ainutlaatuinen, ja jokaisen kiven väri ja koko vaihtelevat. Kivissä on pieniä epätäydellisyyksiä. Ole varovainen kiven säilytyksen kanssa, koska se rikkoutuu jos se putoaa.

On normaalia, että kivi saa halkeamia tai jopa rikkoutuu ajan kuluessa. Tämä johtuu siitä, että kivi imee energiaa. Huolehdi kivestä ja tarkista aina etukäteen, onko kivi edelleen ehjä, ennen kuin käytät sitä.

Lisätiedot

Paino 0.208 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

LA GEMMES - BUTT PLUG RUUSUKVARTSI

49.90