Huomaamaton paketti & toimitus!

Tiesitkö tämän seksileluista?

Tiesitkö, että seksilelujen käyttäminen seksuaalisen nautinnon ja orgasmin saamisen lisäksi, voi myös parantaa elämänlaatuasi parempaan suuntaan?

Seksilelujen käyttö voi auttaa sinua nukkumaan paremmin, parantamaan immuniteettia, lievittämään kipua, vähentämään stressiä ja lisäämään aivotyöskentelyn tehokkuutta.

Jokaisen orgasmin aikana kehosi nimittäin erittää DHEA-hormoonia, jonka terveysvaikutukset ovat muun muassa immuunijärjestelmän vahvistaminen ja tiedonkäsittelyn lisääntyminen aivoissa. Se auttaa myös ihoa pysymään nuorekkaana pitkään. Orgasmin aikana erittyy myös estrogeeniä, joka vaikuttaa ihon hyvinvointiin, sekä oksitosiini kemikaalia, joka toimii luonnollisena kivunlievityksenä ja voi auttaa vähentämään esimerkiksi lihaskipuja ja päänsärkyä.

Virtsankarkailu on ikävä vaiva ja vaikuttaa 30 prosenttiin naisista jossain vaiheessa elämää. Jotta tältä vaivalta vältytään, vahva lantionpohja on välttämätön. Kun saat orgasmin, lantionpohjalihakset supistuvat ja näin vahvistavat niitä. Siispä seksilelujen käyttäminen parantaa naisten virtsarakon hallintaa ja vähentää virtsankarkailu riskiä.

GVIBE – GEISHA KUULLAT 2

Terveydellisten hyötyjen lisäksi seksilelut parantavat itsetuntoa. Seksileluja käyttämällä opit tuntemaan kehosi ja nautintopisteesi paremmin ja tämän ansiosta pystyt olemaan rennompi itse toiminnan aikana.

Myös seksuaaliset toimintahäiriöt ovat yleisiä niin naisten kuin miestenkin keskuudessa ja näihin ongelmiin seksilelut auttavat kuten esimerkiksi miesten erektiohäiriöihin.

On tutkittu, että noin 50% naisista on ainakin kerran elämänsä aikana teeskennellyt orgasmin. Useimmilla naisilla on oltava juuri oikeanlainen stimulaatio, jotta heidän on mahdollista saada orgasmi. Seksileluista on apua myös tähän, kun tunnet kehosi ja tiedät mihin seksileluilla pystyy, ei teeskenneltyjä orgasmeja enää tarvita.

Ovatko seksilelut turvallisia?

Seksilelut ovat turvallisia, kunhan käytät niitä vastuullisesti ja pidät ne puhtaana. Muuten ne voivat tartuttaa sukupuoliteitse ja veren kautta tarttuvia infektiota.

Muistathan siis:

  • Osta aina vartaloystävällinen tuote- lääketieteellinen silikoni, lasi tai ABS muovi.
  • Pese lelut ennen ensimmäistä käyttöä ja käytön jälkeen
  • Käyttää kondomia esimerkiksi vibraattoreiden kanssa
  • Ethän jaa lelujasi muille
  • Säilyttää seksileluja oikein. Niiden alkuperäisesessa pakkauksessa tai säilytyspusseissa.
  • Noudattaa valmistajan ohjeita huolellisesti

Yhteenvetona:

Seksilelujen käytöstä on paljon etuja. Se ei ole vain hyvä mielenterveydellesi. Se voi myös lisätä läheisyyttäsi ja lisätä seksuaalista tyytyväisyyttäsi. Voit käyttää niitä yksin tai jos haluat piristää makuuhuoneen romanssia kumppanisi kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *