Huomaamaton paketti & toimitus!

Seksilelut pareille ja aloittelijoille

Oletko kuullut, että seksilelut voivat parantaa parisuhteen laatua?

Monet luulevat edelleen, että seksilelut ovat vain itsetyydytystä varten, mikä on sääli, sillä seksileluista on paljon muuhunkin ja niitä voi käyttää myös yhdessä kumppanin kanssa.

Miksi hankkia seksileluja?

Seksilelujen hankkiminen arkeen mukaan ja niiden käyttäminen antavat loistavan tilaisuuden jutella seksiin liittyvistä toiveista ja omista näkemyksistä.
Monille seksi voi aiheuttaa suorituspaineita, mutta seksilelun avulla voitte saada huomion pois itse suorituksesta ja näin laukaista jännitystä.

Toimiva seksi on avainasemassa terveessä ja onnellisessa parisuhteessa. Seksilelujen avulla voit saada paremman seksielämän ja ne tuovat vaihtelua.

High On Love Stimulointiöljy ja bullet vibraattori ovat täydellinen yhdistelmä. Vibraattoria voi käyttää vaikka rintojen hierontaan tai klitorin stimulointiin. HighOnLOVE – The Minis Pleasure kokoelma

Kuinka kertoa ajatuksistaan kumppanille?

Olit sitten aloittelija tai et, seksilelu ajatuksista kannattaa ehdottaa kumppanille lempeästi ja varovasti, jos et ole varma mitä mieltä kumppanisi on. Näin näytät, että olet itse utelias kokeilemaan jotain uutta ja jos kumppanisi on avoin ehdotuksellesi, voitte vaikka seuraavaksi yhdessä tutkia mitä vaihtoehtoja nettikaupat ovat pullollaan, monet tarjoavat myös erilaisia aloittelijan pakkauksia millä pääsette alkuun. Kaikkein tärkeintä on, että homma on teille molemmille mieleen, jos kumppanisi säikähtää rajua tai liian äärimmäistä ehdotustasi, voi tulevaisuudessa olla vaikeampaa suostutella häntä kokeilemaan minkäänlaista seksilelua.

Jos olet tutustuttamassa naispuolista kumppania seksileluihin, voi olla hyvä valinta valita jokin elegantti tuote, jonka muotoilu ilahduttaa vartaloa ja silmää ja ei ole koon tai ulkonäön perusteella ”ylilyönti”.

Jos taas tutustutat miespuolista kumppaniasi seksileluihin, muista painottaa, että lelut ovat tarkoitettu lisävarusteeksi, eikä tarkoita sitä, että olisit tyytymätön seksielämäänne.

Voit yhdistää anaalistimulaation emätinyhdyntään tai muunlaiseen stimulaatioon. RIANNE S – BOOTY PLUG ANUSTAPPI SARJA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *